Vi, Madeleine och Thomas, är båda uppvuxna i Stockholm men har skånskt påbrå. Madeleine har tidigare drivit egen cateringfirma men är numera lärare. Thomas arbetar inom IT-branschen. Vid sidan av våra arbeten finner vi ett stort intresse av att resa, umgås med vänner samt äta god mat. Tillsammans har vi vår dotter Fanny och son Elliot.Tack vare en trevlig semester på Österlen sommaren 2022, fick vi tips av vänner i området att Kåseberga Bykrog var till salu. Idén att driva egen restaurang växte under sommaren till en dröm. En perfekt möjlighet att få en vändning i livet, få nya bekantskaper och starta någonting fint tillsammans. Drömmen blev till verklighet. Hösten 2022 öppnades portarna till Kåseberga Bykrog igen. Namnet förblir detsamma och den mysiga, hemtrevliga stämningen likaså. Vi hoppas att krogen är ett ställe där folk i alla åldrar samlas, har det trevligt och äter god mat tillsammans. Vår vision är vällagad mat till ett bra pris i en avslappnad, hemtrevlig miljö. Husmanskost kommer främst stå i fokus men även inslag av utlandet så som Italien, Frankrike, Spanien etc. Vår mat är baserad på säsongens råvaror och smaker. Vi gynnar lokala odlare i största möjliga mån.